Veterinaire vertalingen, hippische vertalingen, Veterinary translations, Equestrian translations, Duits vertaler, Italiaans vertaler, Frans vertaler, Engels vertaler, native speaker

Tarieven

Wil je me inhuren als tolk, vertaler, voice over of voor iets anders dat met talen te maken heeft?


Dan ontvang je daar uiteraard een factuur voor. Vertalen en tolken is meer dan alleen kennis hebben van de taal zelf. Ook de  geschiedenis, mentaliteit, cultuur en zelfs religie kunnen een grote rol spelen in de omzetting van de ene taal naar de andere. Ondanks alle hulpmiddelen die er op de markt aanwezig zijn, zoals woordenboeken of vertaalprogramma's op de computer blijft een menselijke 'touch' nog steeds noodzakelijk. 

Door met name de opkomst van digitale programma's heb ik er wel een extra hulpmiddel bij. Daarom zijn de kosten hiervan in het voordeel van mijn klanten! Dit betekent dat ik in de regel niet meer per woord factureer, maar per uur. Hoeveel uur ik maximaal bezig zal zijn met jouw tekst weet je van tevoren! Dus geen verrassingen achteraf. 


Uurtarief vertalen vanaf 50 euro excl. BTW.

Uurtarief tolken vanaf 80 euro excl. BTW.

Beëdigde vertalingen (zoals diploma's, certificaten etc.) vanaf 60 euro per pagina. Meer informatie over beëdigde vertalingen vind je hier.

Meer informatie over de werkwijze van Ciao Chow Translations vind je hier. 

Minimum afname tarief: 25 euro excl. BTW.  


Let wel: ik accepteer geen teksten die al door een vertaalprogramma (als bijv. Google Translate) zijn gehaald. De betrouwbaarheid en kwaliteit is daarmee namelijk niet gegarandeerd. 

Neem ook even een kijkje in de Algemene Voorwaarden. Deze zijn te vinden via het menu op deze website.